Πολιτική απορρήτου
Greek Greek
Greek Greek

Συνδρομές (Πολιτική, παραγγελίας, Προϊόντα, Πολιτική επιστροφών / Τρόποι πληρωμής συνδρομών)

09/01/2024

Προϊόντα  - Συνδρομές για ιατρούς

Τα μέλη -ιατροί  της Ομοσπονδίας μπορούν να κάνουν εγγραφή, ανανέωση συνδρομής ή να πληρώσουν έκτακτη εισφορά. Στον Πίνακα περιγράφονται τα ποσά για κάθε κατηγορία. τα ποσά αυτά μπορεί να τροποποιηθούν στο μέλλον και τα μέλη θα ενημερωθούν για το νέο τιμοκατάλογο. 

Προϊόν Ποσό
Εγγραφή 20€ Εφάπαξ
Συνδρομή 30€ ετησίως
Επίτιμο Μέλος 0€ εφάπαξ
Επανεγγραφή και συνδρομή 50€ Εφάπαξ
Έκτακτη Εισφορά 10€ ανά γεγονός

Η Εγγραφή γίνεται μόνο μία φορά εφάπαξ ενώ τα μέλη οφειλουν να πληρώνουν συνδρομή για κάθε τρέχον έτος. Σε περίπτωση που καθοριστεί έτακτη εισφορά από το ΔΣ της Ομοσπονδίας, θα ενημερώνονται τα μέλη για το ποσό και την αιτία της έκτακτης εισφοράς μέσα από το λογαριασμό τους καθώς και μέ αποστολή email.

Πολιτική Παραγγελίας

Τα Μέλη μπορούν να πληρώσουν την εγγραφή τους μέσω του λογαριασμού τους οπότε ενημερώνεται άμεσα η συνδρομή τους και η πληρωμή. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή μετρητών η συνδρομή τους θα ενημερώνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών και το μέλος θα μπορεί αν δει την απόδειξη πληρωμής και την ανανέωση συνδρομής στο λογαριασμό του στην καρτέλα Η Συνδρομή μου. Θα ενημερώνεται και μεα αποστολή email για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 

Τρόποι Παράδοσης/ ενημέρωσης πληρωμής

Μετά το πέρας της πληρωμής με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει το μέλος, η παράδοση της απόδειξης πληρωμής θα γίνεται εντός 20 ημέρων με αποστολή ηλεκτρονικής απόδειξης στο email του μέλους και η ενημέρωση της εγγραφής, συνδρομής ή έκτακτης εισφοράς που πληρώθηκε θα γίνεται το αργότερο έως 5 εργάσιμες ημέρες. Με πληρωμή μέσω κάρτας, η ενημέρωση της εξόφλησης της εγγραφης, συνδρομής ή έκτακτης εισφοράς θα γίνεται αυθημερόν. 

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, διαθέτει επιλογή τρόπων πληρωμής της συνδρομής σας, η οποία, όπως αναλύεται και ακολούθως.

Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας εφόσον χρειάζονται.

Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που μας παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

Ιδίως για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα λαμβάνονται σε συνεργασία και με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:

α) ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας – τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

β) Με τραπεζική μεταφορά σε λογαριασμούς της ένωσης, όπως αυτοί φαίνονται στο λογαριασμό κάθε μέλους, στη καρτέλα Η Συνδρομή Μου.  Η αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει πάντα να αναφέρει το έτος που αφορά η πληρωμή καθώς και το Ονοματεπώνυμο του μέλους το οποίο κάνει τη μεταφορά. ΠΧ Συνδρομή 2023,Ονομ/μο μελους

γ) Με μετρητά σε κάποιο από τα αρμόδια όργανα της ένωσης ή της Ομοσπονδίας. Θα λαμβάνεται απόδειξη πληρωμής κατά την εξόφληση. 

Με την επιβεβαίωση της πληρωμής σας θα ξεκινάει η σχετική ενημέρωση πρός εσάς με τους παρακάτω τρόπους.

1) Ενημέρωση του λογαριασμού μέλους, στις συνδρομές του, όπου θα φαίνεται εξοφλημένη η αντίστοιχη συνδρομή

2) μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο

3) με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ. το οποίο μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

 

Πολιτική επιστροφών χρημάτων

Σε περίπτωση λάθους πληρωμής η επιθυμίας του μέλους για υπαναχώρηση, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό σε λογαριασμό του μέλους εντός 5 εργάσιμων, εφόσον επικοινωνήσει και αιτηθεί την ακύρωση της πληρωμής εντός 10 εργάσιμων ημερών. Μετά το πέρας 10 εργάσιμων ημερών, η πληρωμή δεν ακυρώνεται ουτε επιστρέφεται εκτός εάν πρόκειται για πληρωμή μεγαλύτερου ποσού. Σε περίπτωση που το μέλος πλήρωσε μεγαλύτερο ποσό για το προϊον που επέλεξε, η διαφορά επιστρέφεται, όποτε ζητηθεί από το μέλος,  πάντα εντός 5 εργάσιμων ημερών στο λογαριασμό που θα υποδείξει το μέλος. Σε περίπτωση που το μέλος πληρώσει μεγαλύτερο ποσό και δε ζητήσει την επιστροφή της διαφοράς, αυτή θα πιστώνεται σε συνδρομές επόμενων ετών.

 

Γρήγορη περιήγηση