Πολιτική απορρήτου
Greek Greek
Greek Greek

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων στο πλευρό των παιδιών της Νότιας Μαδαγασκάρης

26/01/2024

Η Πρόεδρος της Ένωσης Βορείου Ελλάδος και μέλος της Ομοσπονδίας, Παιδίατρος κα Όλγα Τζέτζη, με την εξουσιοδότηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, ανακοινώνει τη διοργάνωση μιας εθελοντικής ιατρικής αποστολής στη Νότια Μαδαγασκάρη, προσφέροντας ιατρική φροντίδα και ανθρωπιστική βοήθεια στον τοπικό πληθυσμό.

Με σεβασμό στην αξία της ιατρικής προσφοράς, η αποστολή θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 24, με επικεφαλής εθελοντές, κυρίως παιδιάτρους. Οι εθελοντές θα παρέχουν κλινική εξέταση και φαρμακευτική αγωγή στα παιδιά της Τουλεάρ και γύρω περιοχών, φιλοξενούμενοι στον ξενώνα της Ιεράς Επισκοπής Τουλεάρ.

Η ιατρική δράση θα επεκταθεί και στην υγειονομική δομή – κλινική, που υποστηρίζεται από την ΜΚΟ International Humanitarian Aid ‘’MOTHER OF GOD’’ Cyprus, καλύπτοντας τις ανάγκες του πληθυσμού, που αντιμετωπίζει περιορισμένη πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα.

Παράλληλα, η αποστολή στοχεύει στην αποστολή εμπορευματοκιβωτίων με ανθρωπιστική βοήθεια, με επόμενο στόχο να καλυφθούν οι μεταφορικές δαπάνες μέσω δράσεων, όπως η διοργάνωση συναυλίας με ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, κ Κώστας Νταλούκας, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους εθελοντές παιδιάτρους και χορηγούς και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να στηρίξει αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια για την παροχή ιατρικής φροντίδας και βασικών αγαθών στον πληθυσμό της Νότιας Μαδαγασκάρης.

Η εθελοντική δράση αναμένεται να επιφέρει θετικά αποτελέσματα, προσφέροντας αγάπη, συνέπεια και αποτελεσματικότητα στην υποστήριξη της υγείας και της ευημερίας των παιδιών του τοπικού πληθυσμού.

 

Ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΠ

Κων/νος Νταλούκας

                            

Η επικεφαλής της αποστολής

Δρ. Όλγα Τζέτζη

Παιδίατρος

Πρόεδρος ΄Ενωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Β. Ελλάδος

Μέλος ΔΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων

Τηλ επικοινωνίας 6936941971

e- mail: olgatze@hotmail.com 

Γρήγορη περιήγηση